Huys Sioen | Wat
Insights, MBTI, Management Drives, persoonlijkheidsprofiel,
51596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51596,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri child-child-ver-1.0.0,capri-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wat wij jou aanbieden?

We luisteren naar jou  …   je verhaal, de ambitie, de waarden die uitgedragen worden, de cultuur, de pijnpunten, de verwezenlijkingen waar met fierheid op teruggeblikt wordt, …   en laten je kijken hoe de organisatie  ontwikkelt,  zich kan ontvouwen en  hoe de eerste en volgende stappen te zetten. We richten de blik intern: naar de medewerkers, de teams, de zaakvoerder, het management.  En ook extern: naar de context, omgevingsfactoren, klanten en stakeholders. We geloven in een holistische benadering.

Wij vertrekken altijd vanuit jouw organisatierealiteit en de concrete noden, uitdagingen en vragen. Op basis daarvan coachen we op individueel-, team-  en organisatieniveau. Onze aanpak is heel hands-on.  Wij plaasten de ‘mens’ centraal. Het aanwezige potentieel bij individuen, teams en jouw organisatie maken we zichtbaar zodat die vervolgens beter ingezet kan worden.

Strategische coaching

Vanuit de waarneming van je onderneming vandaag en de aanwezige omgevingsfactoren worden de identiteit en het potentieel van de onderneming duidelijker en ontvouwt de toekomst van de onderneming zich. Van hieruit worden de volgende stappen gedefinieerd en gezet. De strategische coaching is op maat van de noden van je bedrijf, van jou als leidinggevende, zaakvoerder, directieteam of management.

Dit kunnen de volgende stappen zijn:

01

Scan van de organisatie (analyse en voorstel stappenplan)

02

Strategie, missie & visie

03

Business model innovatie

04

Waarden en die laten beleven en doorleven in de organisatie

05

Co-creatie met stakeholders

06

Denken vanuit de klant (persona’s, customer journey mapping)

Ontwikkelingscoaching

01

INDIVIDU

02

TEAM

03

ORGANISATIE

Persoonlijke ontwikkeling

Als je authentiek durft zijn in de verschillende rollen die je inneemt in je leven zal je vanuit je kracht functioneren. Bij individuele coaching wordt gewerkt met een specifieke vraag van de coachee. Met ons team kunnen we voor jou de meest geschikte personen en methodieken aanbieden.

Teamontwikkeling

Een team bestaat uit individuen met elk een authentiek zijn, een verleden en een persoonlijk pad. Hoe teams samenstellen? Hoe de teamleaden verbinden? Hoe onderling communiceren? Hoe de verschillende persoonlijkheden herkennen en erkennen? Kortom, we zetten een team graag in zijn kracht.

Organisatieontwikkeling

Verandering is een constante. We botsen op limieten die ons uit de comfortzone halen maar ook opportuniteiten aanreiken. Hoe hiermee omgaan? Hoe de transitie naar duurzame groei inzetten en vorm geven? Hoe meer betekenisvol ondernemen, de mens centraal zetten en het potentieel laten ontplooien?

Workshops & Trainingen

Een selectie:

01

Stress & burn-out

02

Verbindend communiceren

03

Focus management

04

Werken vanuit talenten

05

Co-creatie met stakeholders

06

Klantgericht ondernemen

07

Leiderschap

08

Soft skills in sales

09

Organisatieontwikkeling vanuit Theory U

10

Van feedback naar feedforward

11

Job craften. Geef vorm aan je werk.

12

De waarde van waarden

Interesse in onze coaching & training?

Wij luisteren graag & stellen een voorstel op maat voor.

Zet die eerste stap en laat ons elkaar leren kennen…

JA, CONTACTEER MIJ