Huys Sioen | Wij
50927
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50927,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri child-child-ver-1.0.0,capri-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Een team met een complementaire professionele achtergrond, heel wat opgebouwde expertise – zowel in profit als social profit ondernemingen – en met een sterke en ruime interesse in de ondernemingswereld staat voor jou klaar. Onze meerwaarde ligt in de gebundelde ervaring die wij inzetten om jouw onderneming duurzaam te doen groeien door strategische coaching, coaching naar organisatie-, team-  en persoonlijke ontwikkeling, en trainingen en workshops.

Onze passie voor mensen, ondernemen en verbinden hebben we gemeen.

DAO

DEVELOPMENT – AUTHENTICITY – ONENESS

 

Dao is alles en alles is in DAO, het voedt alles. Het is ongrijpbaar en volmaakt. Het is onveranderlijk en toch de oorzaak van verandering.

01

Development

Er is maar één constante en dat is dat alles verandert. Elke onderneming en elk van ons kan niet anders dan zich voortdurend aanpassen aan de wijzigende omstandigheden: maatschappelijke evoluties, andere context, veranderende markten, fluctuerende noden en behoeften van de klant, …   Het mooie is dat net hierin de kans zit om als organisatie én als persoon te evolueren, ontwikkelen en groeien…

Verandering brengt ook fricties teweeg. Het brengt ons uit onze comfortzone en kan bedreigend lijken. Op strategisch niveau dagen we jou uit. Wij coachen bij het analyseren, kijken wat zich ontvouwt en wat de mogelijke strategische keuzes en stappen zijn (strategische coaching). Op operationeel niveau vereist ondernemen flexibiliteit en betrokkenheid van teams en medewerkers. Dit is geen evidentie. Wij bieden ondersteuning aan individuen en teams door coaching op maat (ontwikkelingscoaching).

Als ondernemers stellen ook wij ons regelmatig in vraag. Wij willen jullie blijvend meerwaarde bieden en een partner zijn in de verdere groei naar een duurzame organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers.

02

Authenticity

Elke persoon en elke onderneming is anders. De visie op de wereld, de essentiële waarden, de doelstellingen, de cultuur, …. leiden ertoe dat geen twee personen en ook geen twee ondernemingen identiek zijn. Daarom vertrekken wij vanuit de unieke bedrijfswaarden en bedrijfscultuur, én de eigenheid van de betrokkenen. Voor ons zijn dit de fundamenten waarop verder gebouwd wordt.

Eigen aan ons is dat wij – op een heel realistische wijze – positivisme in onze genen dragen. Wij geloven dat er heel wat potentieel en kracht aanwezig is – bij individuen, teams en organisaties –  dat nu niet gezien wordt. Dit ontdekken en inzetten is de sleutel tot een onderneming waar het goed is om te werken en waar medewerkers persoonlijk kunnen groeien, voldoening halen en zich betrokken voelen. Zo groeit ook de onderneming. Met, door en voor mensen.

Hokjes-denken, daar houden wij niet van. We geloven in een holistische benadering. Doorheen diverse domeinen, van innovatie over HR, strategie, marketing, ….

Onze aanpak is heel down-to-earth en pragmatisch doe-gericht. Wij willen impact hebben en samen met jullie het verschil maken, naar een betere wereld. En we zijn realistische positivisten: want als je het kan dromen, dan kan je ook de eerste stap naar verwezenlijking zetten…

03

Oneness

Niets bestaat op zichzelf. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Als mens en als onderneming staan we onderling in connectie met elkaar en met de omgeving.

De groei van een onderneming, de persoonlijke groei van de individuen die de onderneming vormen en de groei van de teams zijn aan elkaar gelinkt. Daarom geloven wij dat aandacht hebben voor en het aanmoedigen van persoonlijke groei en van goed werkende teams waarbij de leden elkaar versterken, cruciaal zijn (development coaching).

Een bedrijf is ook extern verbonden.  Met klanten, partners, leveranciers, aandeelhouders, concullega’s, … (strategic coaching).

Ook wij zijn een team. Een team van coaches én van partners. Wat ons onderling bindt, is een ondernemingsvisie waarin de mens, de persoonlijke groei en de interconnectie – zowel intern in het bedrijf als extern naar klanten en andere stakeholders toe –  centraal staan. Ons team beschikt over heel wat competenties en ruime expertise die we voor jouw bedrijf op maat kunnen inzetten.

ONZE KLANTEN
Zeker van haar zaak
Innovatiecentrum
Provincie Oost-Vlaanderen
Sanoma
Bosa
Travak
Julie's House
Christelijke Mutualiteit
Altius Advocaten
Cosmalis
SST